Forumregels

Nieuw lid? Stel jezelf eerst even voor aan de andere leden voordat je verder kunt op het forum.
Gesloten
Forumteam

Forumregels

Bericht door Forumteam »

Het Reglement

Dit is een forum voor liefhebbers van de rassen: STAFFORDSHIRE BULL TERRIER ,AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER en de PITBULL


Dit is het reglement van http://www.staffordforum.nl Iedereen die zich registreert op ons forum en dus lid is van ons forum gaat automatisch akkoord met dit reglement. Dit forum is voor liefhebbers van de Staffordshire Bull Terrier,American Staffordshire Terrier en de Pitbull,dit forum is ook gemaakt en wordt onderhouden door liefhebbers van deze rassen. Dit is niet ons werk maar onze hobby, u bent te gast op dit forum, wij waarderen uw aanwezigheid zolang u onze gastvrijheid respecteert.

Lees dit reglement goed door!


Meld je niet aan als lid als je niet van plan bent actief aan het forum deel te nemen. De accounts van leden die niet actief aan het forum deelnemen, worden na enige tijd verwijderd.Algemeen
1). Het forumteam kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de bijdragen die in het forum worden geplaatst. Als lid van het forum ben je ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de uitspraken die je doet en kan je als zondanig daarop worden aangesproken.

2). Er geldt op het forum recht van meningsuiting en hevige discussies zijn niet verboden, maar er zijn grenzen: houd het gezellig en overzichtelijk voor iedereen. Respect voor andermans mening is de basis is voor een gezellig forum! Het forum is niet een persoonlijke schandpaal. Hou het bij de feiten. Zo blijft het voor iedereen leuk en hoeft er niet voor politieagentje gespeeld te worden!

3). Wees niet onnodig kwetsend in je uitlatingen en voorkom verwijten over en weer (flamewars). Praat meningsverschillen met 1 persoon uit per e-mail, niet op het forum.Niemand scheldt elkaar uit op een negatieve manier. Er wordt dus ook niet gevloekt.

4).Plaats berichten altijd zoveel mogelijk in de juiste categorie en probeer zoveel mogelijk bij het onderwerp van de discussie of de origineel gestelde vraag te blijven. Verander niet onnodig van onderwerp. Als je op een bepaalde discussie overgaat in een ander onderwerp, maak hiervoor dan ook een nieuw onderwerp aan. Vermijd ook zoveel mogelijk het plaatsen van dubbele onderwerpen. De moderators en beheerders hebben het recht om een topic te splitsen als dit topic overgaat in een ander onderwerp.

5). Aanpassen van eigen berichten is mogelijk binnen 5 minuten na plaatsing van het bericht. Dit is bedoeld om schrijffouten en dergelijke aan te passen. Het is NIET de bedoeling dat een lid binnen een discussie de inhoud van zijn/haar bericht aanpast en of verwijderd. Gebeurd dit wel dan hebben de beheerders het recht om de mogelijkheid tot het aanpassen van eigen berichten bij het desbetreffende lid uit te schakelen of om andere maatregelen te treffen.

6).Bij het plaatsen van artikelen wordt de bron erbij vermeld.

7).Het maken van reclame om leden te werven voor andere fora over hetzelfde onderwerp is niet toegestaan, niet direct of indirect, dus niet via het forum en ook niet per pb of mail. Komen hier klachten over via de leden dan zullen er maatregelen genomen worden.

8).Het is niet toegestaan om uitspraken te doen die discriminerend/racistisch zijn. Onthoud u zeker van racistische opmerkingen of opmerkingen die neerbuigend zijn naar bepaalde groepen mensen.

9).Pups of herplaatsers aanbieden op andere delen van het forum als het daarvoor bestemde onderdeel is NIET toegestaan en deze berichten zullen dan ook verwijderd worden! Bij het onderdeel pups en herplaatsers is het in eerste instantie de bedoeling dat men EIGEN honden plaatst, en eventueel honden van bekenden en asiels. Advertenties van advertentiesites zoals marktplaats worden verwijderd!

10).Gebruikers zijn verplicht normaal geschreven teksten te plaatsen in hun bericht of onderwerp. Hieronder wordt verstaan dat een gebruiker geen berichten plaats met alleen maar grote getallen, emoticons, alleen maar extreem grote of extreem kleine tekst of berichten volledig in hoofdletters of breezer taal.

11).Quoten is alleen toegestaan wanneer dit een functie heeft, niet gerelateerde regels in de quote dienen verwijderd te worden. Berichten met meer dan 3 quotes van vorige berichten worden niet geaccepteerd.

12).Leden die herhaaldelijk proberen de sfeer op het forum te verzieken door onnodig te narren/vervelend te doen tegenover andere leden of de beheerders/moderators kunnen hiervoor een tijdelijke of volledige ban van het forum krijgen. De beheerders en moderators hebben het recht deze beslissing te nemen. Gedraag je dus normaal. Heb je problemen met iemand vecht dit dan prive uit en niet op het forum.

13).Dubbele accounts, waarmee we bedoelen dat 1 persoon onder 2 namen op het forum zit zijn niet toegstaan! Uiteraard kunnen meerdere mensen van 1 huishouden wel ieder een eigen account aanmaken, of samen onder 1 account werken, hoewel we liever zien dat mensen per persoon een eigen account hebben. Je account is persoonlijk en mag derhalve niet uitgewisseld worden aan derden.

14).Oproepen voor acties, inzamelingen en dergelijke zijn alleen toegestaan op dit forum als het een actie is voor dieren, en als er geen geld bij betrokken is. Inzamelingen voor spullen mogen dus wel, inzamelingen met/voor geld niet. Hierop kunnen uitzonderingen gemaakt worden, wanneer een actie het algemeen belang van 1 van onze rassen dient, hierover beslist het forumteam.

15).Priveberichten mogen niet op het openbare forum geplaatst worden.

16).Deze forum regels gelden ook voor het gebruik van het Privé Berichten Systeem.Account / Profiel
1).Een account op http://www.staffordforum.nl is persoonsgebonden en mag onder geen beding uitgeleend of worden gebruikt door een andere gebruiker dan de oorspronkelijke aanvrager.

2).Gebruik van meerdere accounts door één persoon is niet toegestaan. Het laatst geactiveerde account zal worden verwijderd.

3.)www.staffordforum.nl behoud het recht om een inactief account welke tenminste 6 maanden niet is gebruikt zonder notificatie te verwijderen.

4).Gebruikersnamen met enkel hoofdletters zijn niet toegestaan.De worden dan ook aangepast door de beheerders als iemand zich daarmee aanmeld.Avatars en onderschriften
1).Een link naar je persoonlijke website kan je in je profiel aangeven. Andere leden kunnen via het knopje www op je website terecht komen. Het is niet toegestaan links in je avatar of onderschrift te zetten (ook niet op een foto/plaatje), of door je foto aanklikbaar te maken.Links naar andere fora over hetzelfde onderwerp zijn niet toegestaan.

2).Een onderschrift mag maximaal 500 pixels breed en 225 pixels hoog zijn, met 1 regel tekst erboven of eronder. De tekst mag niet breder dan een plaatje van 500 pixels breed zijn.

3).Onderschriften van 200 pixels hoog mogen 2 regels tekst hebben, onderschriften van 100 pixels hoog mogen 4 regels tekst hebben.

4).Avatars mogen niet groter zijn dan 130x130 pixels.

5).Bewegende onderschriften zijn niet toegestaan. Bewegende avatars wel maar deze mogen niet meer dan 20000 bytes zijn.

6).Als een onderschrift te groot is zal een beheerder deze verwijderen zonder melding daarvan. Wel komt er een melding in je onderschrift te staan hierover. Na aanpassing kan je hem weer terug plaatsen. Plaats niet keer op keer een te groot onderschrift, het forumteam heeft het recht om bij keer op keer weer overtredingen hiervan door dezelfde gebruiker maatregelen te nemen!


Privacywaarborg
Het staffordforumteam verklaart dat alle persoonsgegevens binnen de forumadministratie blijven. Emailadressen, ip-adressen en eventuele andere persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden doorgegeven, noch worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

Van de leden van staffordforum.nl wordt eveneens verwacht dat zij verantwoord omgaan met de vertrouwelijke informatie van medeleden. Dit houdt onder meer in: je persoonlijke wachtwoord niet doorgeven aan derden , uitloggen als je je PC onbeheerd achterlaat en geen derden laten meelezen met topics in het besloten deel van het forum.
Fraude hiermee leidt tot nader door het beheer te bepalen consequenties.Modereren
Op het staffordforum.nl kennen we beheerders en moderators. De beheerders beheren het forum en de admin de database van het forum. De moderators beheren een deel van het forum.

Wat doen de beheerders en moderators?
Topics verplaatsen:
Indien een topic in een verkeerd forum geplaatst is, heeft het forumteam het recht dit topic zonder melding daarvan naar het juiste forum te verplaatsen.

Sluiten van topics:
Topics die naar de mening van het forumteam teveel ophef veroorzaken kunnen door het beheer worden gesloten. Het topic blijft dan wel leesbaar maar er kan niet meer op gereageerd worden. Een nieuw topic openen over hetzelfde onderwerp is niet toegestaan !

Verwijderen en aanpassen van berichten:
Dubbele berichten of berichten die qua inhoud niet toelaatbaar zijn worden zonder mededeling door de beheerders en of moderators verwijderd.
Berichten die qua grootte buiten de tabel lopen, zullen zonder mededeling worden verwijderd óf worden aangepast door het staffordforumteam.

Bannen en of beperken van mogelijkheden
Op dit forum hanteren wij het beleid van 2 waarschuwingen en dan een (al dan niet tijdelijke) ban bij het overtreden van de forumregels. Dit geldt dus voor alle regels die vermeld staan in dit reglement, maar let op: een ban kan ook om andere redenen gegeven worden door het beheer.

Dit systeem wordt toegepast naar inzicht van het beheer en per geval bekeken. In sommige gevallen kan er direct een andere/zwaardere sanctie opgelegd worden zonder dat het waarschuwingensysteem van toepassing is. Hierover gaan wij niet in discussie.


Toegang tot het forum:
Gasten kunnen niet lezen op het forum, geregistreerde leden moeten zich eerst voorstellen in de ingang waarna zij toegang krijgen tot de rest van het forum. Dit wordt handmatig gedaan. Stel je jezelf voor dan krijg je toegang nadat 1 van de moderators je bericht gezien heeft. Gebruik van een proxy-server is niet toegestaan.

_____________________________________________________________

De Beheerders en Moderators gaan niet in discussie over het reglement, of de reden waarom bijdragen zijn verwijderd. Beslissingen om discussies te sluiten en of te verwijderen worden na overleg met het forumteam genomen, deze beslissingen worden niet terug gedraaid en er wordt dus ook geen discussie over aangegaan

Disclaimer
Berichten op dit forum vertegenwoordigen de mening van de afzender. Dat een bericht op het forum staat wil dan ook niet zeggen dat de inhoud ervan de mening vertegenwoordigt van en/of de instemming heeft van het staffordforum en/of de beheerders van dit forum.

Het staffordforum noch de beheerders van dit forum kunnen op welke wijze ook aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de geplaatste berichten. De beheerders van het staffordforum behouden zich het recht voor, gebruikers zonder opgaaf van redenen te weigeren of om berichten te wijzigen of te verwijderen.


Copyright © 2001-2011: Niets op het forum mag zonder toestemming gekopieerd worden voor eigen gebruik, of gebruik op een andere website of ander forum.

* Laatst aangepast op 19-04-2016 (copyright regel en een spellingfout)
Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten